Archief vernietigen

Snel en betrouwbaar

U bent verplicht uw archief enkele jaren te bewaren. Maar uw archief raakt alsmaar voller. En wat informatie die wel weg kan, kan niet zomaar bij het oud papier worden gezet. Klinkt dit bekend? Dan is uw archief vernietigen de beste optie. Wij zijn de voordelige specialist op het gebied van archiefvernietiging en helpen u graag. U hoeft zelf helemaal niets te doen. Wij komen het archief voor uw deur vernietigen en u ontvangt van ons direct een vernietigingscertificaat.

Vraag een offerte aan

Archief vernietigen bij u voor de deur: een veilig gevoel

Wilt u uw archief vernietigen? Wij maken dit mogelijk, waar in Nederland u ook gevestigd bent. Onze chauffeur vernietigt uw archief voor uw deur, maar zal zelf nooit uw papieren kunnen zien. Indien gewenst kunnen wij zelfs onder uw eigen toezicht uw archief vernietigen. Na het vernietigen ontvangt u direct een certificaat als bewijs van vernietiging en vervolgens worden uw papiersnippers geheel gerecycled.

 

Wilt u een deel van uw archief vernietigen? Dan hoeft u alleen maar contact op te nemen. Wij geven u advies over wat de beste en meest voordelige opties voor archiefvernietiging in uw situatie zijn. Vervolgens maken we een afspraak en op de afgesproken datum zullen we uw archief vernietigen. Het vernietigen gebeurt voor uw deur: uw vertrouwelijke informatie zal niet door anderen worden gezien.

Eenmalige archiefvernietiging

Waarom laat u ons uw archief vernietigen?

  • We komen overal in Nederland

  • Uw archief vernietigen gebeurt veilig: niemand ziet uw informatie

  • Uw archief wordt niet meegenomen maar direct vernietigd

  • We zijn de goedkoopste van Nederland

  • We gaan duurzaam te werk en recyclen uw papier

  • U ontvangt direct een vernietigingscertificaat