Mobiele archiefvernietiging

Veilig en makkelijk

Mobiele archiefvernietiging is de beste manier om snel en gemakkelijk uw archieven op te schonen. Het voordeel van mobiele archiefvernietiging is dat uw documenten bij u voor de deur worden vernietigd tot papiersnippers. Niemand zal ooit uw vertrouwelijke informatie kunnen inzien, ook onze chauffeur niet. En doordat wij uw archief direct vernietigen, ontvangt u van ons meteen een vernietigingscertificaat.

Vraag een offerte aan

Uw archief wordt vernietigd voor uw deur

Elk bedrijf en ieder kantoor moet eens in de zoveel tijd het archief legen. Maar vertrouwelijke informatie mag niet door derden gezien worden. Daarom sturen wij een chauffeur bij u langs die ter plekke uw archief vernietigt. Wij garanderen u dat niemand uw archief kan inzien. Als bewijs van de vernietiging ontvangt u een certificaat.

U hoeft zelf niets te doen

Raakt uw archief overvol? Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak maken. Wij komen overal in Nederland, dus ook bij u. U kunt uw archief aanbieden in dozen; de aanwezigheid van nietjes of ordners is geen enkel probleem. Als landelijk werkende specialist kunnen wij met zekerheid zeggen dat we u de laagste tarieven van het land bieden.

Voordelen van mobiele archiefvernietiging

  • Veilig en betrouwbaar: derden kunnen uw informatie NIET inzien

  • De vernietiging gebeurt voor uw deur, u kunt zelfs meekijken

  • U ontvangt direct een vernietigingscertificaat

  • Mobiele archiefvernietiging door Archiefvernietiging.org is in geheel Nederland mogelijk

  • Wij zijn de goedkoopste van Nederland

Offerte

Neem contact op over mobiele archiefvernietiging

Wilt u in een keer uw archief opruimen? Wilt u meer informatie over mobiele archiefvernietiging? Het vernietigen van uw archief is zo geregeld. U hoeft ons alleen maar te bellen! Dit kan via 088 Р08 09 030. Wij vertellen u graag meer.

 

Natuurlijk kunt u ook online met ons in contact komen via ons contactformulier of via info@archiefvernietiging.org.

 

Weet u al wat u wilt? Dan kunt u ook direct een offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan