Archiefcontainer

Handig, veilig en duurzaam

Nagenoeg ieder bedrijf heeft vertrouwelijk papier, in welke sector u ook werkzaam bent. Een aparte archiefcontainer is hiervoor een uitkomst. Onze archiefcontainers zijn ideaal voor bedrijven die meer dan de gemiddelde hoeveelheid papier aan afval produceren. Maar ook kleine bedrijven profiteren van een archiefcontainer. Het scheiden van papier is duurzaam en door een aparte, en daarvoor bestemde archiefcontainer ook nog gemakkelijk!

Archiefcontainer bestellen?

Archiefvernietiging.org biedt naast papier- en archiefvernietiging in heel Nederland ook verschillende archiefcontainers aan. Omdat veel vertrouwelijke papieren vaak in uw kantoor liggen, biedt Archiefvernietiging.org u onopvallende, maar wel professioneel ogende archiefcontainers en securityboxen aan.

 

De securitybox is een kleine, afsluitbare houten box die in ieder kantoor te plaatsen is. Wanneer u geen archiefcontainer kunt plaatsen, of liever iets onopvallenders op de werkvloer heeft, kiest u voor deze securitybox. Door zijn geringe omvang is hij overal te plaatsen. En toch is hij goed voor het bewaren van 90 liter archief.

 

Een archiefcontainer is een handige (kunststof) rolcontainer, verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren naar gelang de grootte van uw afvalstroom. De inhoud van een archiefcontainer is 140 liter, 240 liter of 660 liter. Wij plaatsen deze papiercontainers en securityboxen binnen 24 uur in heel Nederland!

Bestel direct uw container

Voor uw deur

In grote delen van Nederland brengen wij uw archief niet naar een depot, maar vernietigen het direct voor uw deur. Zelfs onze chauffeurs openen de archiefcontainer niet. U ziet dus direct dat uw papier vernietigd is.

Eenmalige én frequente archiefvernietiging

U kunt bij ons terecht als u eenmalig uw archief aan het opruimen bent, maar ook als u een continue stroom hebt van vertrouwelijke papieren die vernietigd moeten worden. In het laatste geval huurt u een archiefcontainer van ons en komen wij die op een afgesproken tijdstip ledigen. Dit kan bijvoorbeeld 5 keer per week zijn, 1 keer per 8 weken en alles wat daartussen zit. Ook is het mogelijk dat u laat weten wanneer de container vol zit, wij komen de archiefcontainer dan ledigen.

Eenmalige vernietiging

Eenmalige archiefvernietiging

U heeft geen container nodig, Wij komen langs en, afhankelijk van uw locatie, vernietigen uw archief voor de deur of nemen we de papieren beveiligd mee.

Afsluitbare Securitybox

Securitybox

Hout

90 liter

80 x 46 x 42 cm

Afsluitbare archiefcontainer

Afsluitbare archiefcontainer 140 liter

Kunststof

140 liter

105 x 48 x 56 cm

Afsluitbare archiefcontainer

Afsluitbare archiefcontainer 240 liter aluminium

Aluminium

240 liter

103 x 61 x 74 cm

Afsluitbare archiefcontainer

Afsluitbare archiefcontainer 240 liter

Kunststof

240 liter

105 x 58 x 74 cm

Open
archiefcontainer

Open archiefcontainer 240 liter

Kunststof

240 liter

105 x 58 x 74 cm

Afsluitbare archiefcontainer

Afsluitbare archiefcontainer 660 liter

Kunststof

660 liter

121 x 137 x 77 cm

Open
archiefcontainer

Open archiefcontainer 660 liter

Kunststof

660 liter

121 x 137 x 77 cm